Kookworkshops

Gezellig kokkerellen
Heb je zin om gezellig te kokkerellen met andere veggie foodlovers en intussen ook nog wat op te steken over de vegetarische keuken? Dan zijn onze kookworkshops echt iets voor jou! Ons huiselijke kookatelier is het ideale decor voor een relaxed namiddagje/avondje koken, leren, keuvelen, ontdekken, inspireren, ontmoeten, eten en drinken.

Op het menu
Geen kookworkshop is hetzelfde.
Innerkitchen zelf geeft regelmatig workshops met verschillende thema’s maar  ook collega-koks staan voor de kookklas.

Hoe, wat en waar?
Hou best onze website en FB-pagina nauwlettend in de gaten want hier lees je als eerste wanneer een nieuwe kookworkshop in aantocht is. Wees er snel bij en reserveer een plaatsje voor je favoriete les door ons een e-mail te sturen. We kijken er al naar uit om samen met jou in de potten te roeren!

Op zoek naar een ruimte om zelf een kookworkshop te geven?
Neem contact op voor meer info!

NIEUWE KOOKWORKSHOPS:

GEEN BROOD, MAAR WAT DAN WEL? zaterdag 21 november van 9.30 tot 13u
Workshop o.l.v Lies Van Puyvelde

We maken een maaltijdsalade, soep en een vegetarisch broodbeleg bij onze alternatieve crackers. Voor ontbijt zijn er muffins, granola, pannenkoeken en pap.  Je leert iets bij over gezonde suikers en vetten, mogelijke alternatieven voor tarwe, spelt en havermout. We houden rekening met mensen die willen letten op hun suikergebruik of met intoleranties zoals gluten, lactose of koe-eiwitten.  Als er nog zaken zijn waar je moet op letten, kan je dat op voorhand doorgeven.

Prijs: 45€ inclusief bundeltje met recepten en extra tips, een uitgebreide brunch, koffie en thee.
INSCHRIJVEN: via liesvanpuyvelde@gmail.com

12063325_1671484656432226_5644449590916455551_n

FEESTELIJK VEGGIE! Zaterdag 5/12/2015 van 17u tot 20u30

Feestdagen zonder vlees?    Stijlvolle hapjes, amuses, verfijnde gerechtjes en een verrassend dessertje staan op het menu. Wil je graag actief aan de slag om te leren hoe je een feestelijk en veggie menu op tafel tovert? Schrijf je dan in voor onze “Feestelijk Veggie” kookworkshop!

PRIJS: 55€ inclusief materiaal, ingrediënten, maaltijd, receptenboekje en drank (wijntje, sapjes, koffie/thee).      
INSCHRIJVEN: via info@innerkitchen.be

voorgerecht