Achter het fornuis                                             IMG_0987

Wij zijn Gaëlle & Sybille, aangenaam!
Wij zijn zussen. Hoewel we heel verschillend zijn, delen we een passie voor vegetarisch koken, (h)eerlijk eten en chaotische gezelligheid.
Die passie komt niet van ver want onze ouders runden één van de eerste veggie restaurants in Brussel: Le Paradis.
We zijn dus geboren in een warm en gezellig kook-nest, en kregen de kookkunsten via ‘la mama’ van kleins af mee. Het doet ons gezond koken met liefde!
Een hart van groen
Ons hart ligt bij mens en natuur. Daarom kiezen wij ook bewust voor zoveel mogelijk biologische, seizoensgebonden en lokale producten.
Potten breken binnen en buiten de keuken
Achter het fornuis zijn wij op ons best. Experimenterend met kleuren, smaken en combinaties. Maar het plaatje is pas af op het moment dat we onze gasten kunnen verrassen.
Jullie zien genieten; van elkaars gezelschap en van lekker eten; daar draait het allemaal om!