Visie

Logisch biologisch
Voor ons is ‘biologisch’ een logische keuze. Bio staat niet alleen voor ‘gezond’, ‘goed’ en ‘authentiek’, maar ook voor ecologische productie. En dat ligt ons even nauw aan het hart.
Wij kiezen daarom voluit voor
verse, lokale en seizoensgebonden producten.

Groene toekomst
Ons hart ligt bij de natuur. Daarom werken we alleen met bio-afbreekbare verpakkingen die lief zijn voor het milieu. Bij het samenstellen van onze menu’s gaan we ook resoluut voor seizoensgebonden gerechten. Bovendien geloven we heel sterk in ‘geen of minder vlees eten’ voor een groenere toekomst. Regelmatig vegetarisch eten is trouwens ook goed voor je lichaam: je krijgt minder dierlijke vetten & cholesterol binnen en meer vezels, groenten & fruit.

Verrassend vegetarisch
Nee, veggie staat niét voor onsmakelijk en saai eten! Wij bewijzen je dat vegetarische gerechten vol smaak en verrassingen kunnen zitten. Ontdek onze creatieve combinaties van smaken & kruiden, vergeten groenten en wereldse gerechten.

Verantwoord ondernemen
Wil je met je bedrijf een verschil maken? Inner Kitchen maakt het mogelijk! Met een gezonde, veggie catering of een ander MVO initiatief kan uw bedrijf een steentje bijdragen.